PIZZA Z PEPPERONI
Sos: pół puszki krojonych pomidorów, mały przecier pomidorowy, suszona bazylia, suszone oregano, szczypta cukru, sól i pieprz do smaku
Dodatki: ser mozzarella, salami, marynowane papryczki pepperoni Gotowy sos przygotuj jak w poprzednich przepisach i rozsmaruj na cieście. Ułóż kilka plasterków sera, salami
i kilka papryczek. Piecz krótko, by nie spalić papryczek. Pizza będzie lekko ostra.
Chcesz dodać jej większego kopa? To dodaj kilka kropel tabasco do sosu.
Ostre dania pobudzają metabolizm, a dodatkowo zabijają bakterie,
zapobiegają infekcjom i chronią
przed chorobami serca.
Dodatki: ser mozzarella, salami, marynowane papryczki pepperoni Gotowy sos przygotuj jak w poprzednich przepisach i rozsmaruj na cieście. Ułóż kilka plasterków sera, salami
i kilka papryczek. Piecz krótko, by nie spalić papryczek. Pizza będzie lekko ostra.
Chcesz dodać jej większego kopa? To dodaj kilka kropel tabasco do sosu.
Ostre dania pobudzają metabolizm, a dodatkowo zabijają bakterie,
zapobiegają infekcjom i chronią
przed chorobami serca.