„Kupujemy pralkę typu Frania,
koniecznie nówkę sztukę.
Każdy gość, który przychodzi
na grilla, przynosi ze sobą alkohol
i od razu wlewa go do
Frani. Pralkę uruchamiamy, by
mieszała zawartość i dosypujemy
do niej kilkanaście worków
lodu oraz kilka kilogramów pokrojonych
pomarańczy. Po wymieszaniu
składnikow, pijemy”.
2 z 5
Adam Kszczot - biegacz, halowy mistrz świata na 800 m/ fot. AKPA
„Dobry grill to przede
wszystkim dobre i zgrane
towarzystwo ludzi.
Nic nie psuje smaku
grillowanych potraw,
tak jak niechciani goście”.
3 z 5
Ernest „Red” Ivanda - producent muzyczny, raper/ fot. Facebook
„Dla mnie dobre grilowanie to:
hummus, parówki faszerowane
serem, sałatka z cykorii,
musztarda dijon, papryka
habanero i francuska bagietka.
Do tego, co najważniejsze,
towarzystwo fajnych ludzi,
bo gdy na imprezę przyjdą
wieśniaki, to nawet najlepszy
hummus będzie smakował
niczym zjełczały smalec”.
Ta strona używa pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies. Nie pokazuj więcej tego powiadomienia