Kiwi i arbuz do antylopy

Steki z antylopy najlepiej będą komponować się z drinkami: Arbuz Maksymator oraz Kiwi Explorator.
 arbuz

Oba napoje zawierają bowiem silną nutę owoców cytrusowych (pierwszy — arbuza, a drugi — kiwi). Smaki te doskonale uwydatnią delikatność mięsa. A trendowe nazwy sprawią, że poczujesz się jak na egzotycznej wycieczce lub bezkrwawym safari w samym środku Czarnego Lądu.

ARBUZ MAKSYMATOR
- 2 plastry arbuza
- 25 ml wódki Luksusowa Żurawina
- 25 ml Luksusowej Czystej
- 20 ml sweet&sour
Arbuza zmadlerować, dodać lód i resztę składników. Wyszejkować, przelać do szklanki i uzupełnić kruszonym lodem.

KIWI EXPLORATOR
- 1 kiwi
- 20 ml wódki Luksusowa Dzika Jeżyna
- 10 ml wódki Luksusowa Miodowa Tradycyjna
- 10 ml soku z cytryny
- 10 ml syropu cukrowego
Kiwi zmadlerować i dodać resztę składników. Wyszejkować.



Dodał(a): hep Wtorek 16.08.2011