Will i jego rodzina

Rodzina Willa Smitha znana na całym świecie - żona Jada - aktorka. Syn - Jaden - aktor. Córka - Willow - aktorka i piosenkarka. Cóż za zdolna rodzina!!! Will Smith został wpisany na listę rekordów Guinessa.Wiecie za co? Za to, że w ciągu 24 godzin był obecny na 3 rekordowych premierach kinowych.

Will Smith

Filmografia - Will Smith

Rok Film Rola
1990 Saturday Morning Videos prowadzący
ABC Afterschool Special Hawker
Bajer z Bel-Air William "Will" Smith
1992 Blossom Fresh Prince
Dokąd zawiedzie cię dzień Manny
1993 Made in America Tea Cake Walters
Szósty stopień oddalenia Paul
1995 Bad Boys Mike Lowrey
1996 Dzień Niepodległości kapitan Steven "Steve" Hiller, USMC
1997 Faceci w czerni James Darrell Edwards / Agent J
Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child Pinokio
1998 Wróg publiczny Robert Clayton Dean
1999 Torrance Rises

Bardzo dziki zachód kapitan James "Jim" West
2000 Witamy w Hollywood on sam - Will Smith
Nazywał się Bagger Vance Bagger Vance
2001 Ali Muhammad Ali

2002 Faceci w czerni II
James Darrell Edwards / Agent J

2003 Bad Boys II Mike Lowrey
All of Us Johnny
2004 A Closer Walk narrator
Dziewczyna z Jersey on sam - Will Smith
Ja, robot Del Spooner
Rybki z ferajny Oscar
2005 There's a God on the Mic
Hitch: Najlepszy doradca przeciętnego faceta Alex "Hitch" Hitchens
2006 W pogoni za szczęściem Chris Gardner

2007 Jestem legendą dr Robert Neville
2008 Hancock John Hancock
Siedem dusz Ben Thomas
        James Darrell Edwards / Agent J
2013 The Last Pharaoh Taharka




Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)