Kochamy T.Love

T.Love dużo koncertują. Młodzież ich lubi, co widać po frekwencji na Juwenaliach. Lubicie Wy?

T.Love

Muzycy T.Love
Obecny skład zespołu
Muniek Staszczyk - śpiew (od 1982)
Maciej Majchrzak - gitara (od 1994)
Jan Pęczak - gitara (od 2007)
Paweł Nazimek - gitara basowa (od 1991)
Sidney Polak - perkusja (od 1990)
Michał Marecki - instrumenty klawiszowe (od 2005)
Tom Pierzchalski - saksofon (1985-1989 i gościnnie na koncertach od 2002)
Byli członkowie zespołu
Janusz Knorowski - gitara (1982-1985)
Wojciech Wierus - gitara (1983-1984)
Andrzej Zeńczewski - gitara (1984-1989)
Rafał Włoczewski - gitara (1986-1989)
Jarosław Kowalski - gitara (1986)
Jan Benedek - gitara (1990-1994)
Krzysztof Szymański - gitara (1990-1991)
Krzysztof Zawadka - gitara (1991-1992)
Jacek "Perkoz" Perkowski - gitara (1992-2006)
Zygmunt Staszczyk - gitara basowa (1982-1983)
Jacek Śliwczyński - gitara basowa (1983-1989)
Przemysław Wójcicki - gitara basowa (1990)
Tomasz "Wolfgang" Grochowalski - gitara basowa (1991)
Jacek Wudecki - perkusja (1982-1987)
Piotr Wysocki - perkusja (1987-1989)
Robert Szambelan - perkusja (1989-1990)
Darek Zając - instrumenty klawiszowe (1982-1989)
Romuald Kunikowski - instrumenty klawiszowe (1991-1994)
Jarosław Woszczyna - saksofon (1982-1983)
Henryk Wosążnik - saksofon (1983)
Piotr Malak - saksofon (1984-1985)
Olaf Deriglasoff - gitara (2004)

DyskografiaT.Love
T.Love
Rok    Tytuł
1991
Pocisk miłości

1992
King

1994
I Love You

1994
Prymityw

1996
Al Capone

1997
Chłopaki nie płaczą

1998
BesT.Love

1999
Antyidol

2001
Model 01

2003
T.Live

2006
I Hate Rock'n'Roll

2008
Love, Love, Love - The Very BesT.Love


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)