Status gwiazdy

Sharon Stone nie dość, że aktorka to i modelka. Sławę zyskała poprzez rolę w thrillerze "Nagi Instynkt".

Sharon Stone

Filmografia Sharon Stone

1980 – Wspomnienia z gwiezdnego pyłu jako piękna dziewczyna w pociągu
1981 – Śmiertelne błogosławieństwo jako Lana
1981 – Jedni i drudzy jako dziewczyna Glenna
1982 – Nie taki zwykły romans jako Lynette
1984 – Nienasycony jako Cassie Bascomb
1984 – Różnice nie do pogodzenia jako Blake Chandler
1984 – Gra o wszystko w Las Vegas jako Sarah Shipman
1985 – Kopalnie króla Salomona jako Jesse Huston
1987 – Akademia Policyjna 4: Patrol obywatelski jako Claire Mattson
1987 – Zimna stal jako Kathy
1987 – Allan Quatermain i zaginione miasto złota jako Jesse
1988 – Wojna i pamięć jako Janice Henry
1988 – Nico jako Sara Toscani
1988 – Szalony Jackson jako Patrice Dellaplane
1988 – Łzy w deszczu jako Casey Cantrell
1989 – Krew na piasku jako Dona Sol
1989 – Droga do gwiazd jako Laurie McCall
1990 – Pamięć absolutna jako Lori
1991 – Jego zdaniem, jej zdaniem jako Linda
1991 – Rok broni jako Alison King
1991 – Zabójca jako Kiki
1991 – Nożyczki jako Angie Anderson
1992 – Kuszenie losu jako Serena Black
1992 – Nagi instynkt jako Catherine Tramell
1993 – Sliver jako Carly Norris
1994 – Specjalista jako May Munro
1994 – Na rozstaju jako Sally Eastman
1995 – Szybcy i martwi jako Ellen
1995 – Kasyno jako Ginger McKenna
1996 – Diabolique jako Nicole
1996 – Cena nadziei jako Cindy Liggett
1998 – Kula jako doktor Elizabeth "Beth" Halperin
1998 – Potężny i szlachetny jako Gwen Dillon
1999 – Gloria jako Gloria
1999 – Muza jako Sarah
1999 – Simpatico jako Rosie
2000 – Gdyby ściany mogły mówić 2 jako Fran
2000 – Dar z nieba jako Candy
2000 – Wspaniały Joe jako Hush
2003 – Cold Creek Manor jako Leah Tilson
2004 – Podwójna gra jako Sally Cauffield
2004 – Kobieta-Kot jako Laurel Hedare
2005 – Broken Flowers jako Laura
2006 – Nagi instynkt 2 jako Catherine Tramell
2006 – Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (miniserial)
2006 – Bobby jako Miriam Ebbers
2006 – Alpha Dog jako Olivia Mazursky
2007 – Młody geniusz jako Gloria
2007 – Na zakręcie życia jako Karen
2008 – The Year of Getting to Know Us
2011 - Spisek jako Diane Francken


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)