Gosling boi się ciemności?

Ryan Gosling pierwszy raz pojawił się na ekranie w popularnym serialu "Czy boisz się ciemności?". Teraz - rozchwytywany. Niezwykłe "Blue Valentine" z jego udziałem, a później angaż w trzech filmach na raz. Zaskakuje!

Ryan Gosling

 Ryan Gosling - filmografia

2011: Idy marcowe jako Stephen Myers

2011: Drive jako Driver
2011: Kocha, lubi, szanuje jako Jacob Palmer
2010: Blue Valentine jako Dean Periera
2010: Wszystko, co dobre  jako David Marks
2007: Słaby punkt jako Willy Beachum
2007: Miłość Larsa jako Lars Lindstrom
2006: Szkolny chwyt jako Dan, nauczyciel
2005: Zostań jako Henry Letham
2004: Pamiętnik jako Noah Calhoun
2003: Odmienne stany moralności jako Leland P. Fitzgerald
2002: The Slaughter Rule jako Roy Chutney
2002: Śmiertelna wyliczanka jako Richard Haywood
2001: Fanatyk jako Danny Balint
2000: Tytani jako Alan Bosley
1999: The Unbelievables jako Josh
1998: Młodość Heraklesa jako Hercules
1998: Nic Dobrego Dla Kowboja jako Tommy
1997-1998: Liceum na morzu jako Sean Hanlon
1996: Frankenstein i ja jako Kenny
1992-1996: Czy boisz się ciemności?  jako Jamie

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)