Przystojniak z Białegostoku

Paweł Małaszyński to dosłownie człowiek - orkiestra. Gra w filmach, w teatrze "Kwadrat", ma swój zespół rockowy. Do tego jaki przystojny...

Paweł Małaszyński

Paweł Małaszyński - Filmografia


2001, 2002: Wiedźmin jako młodzieniec w karczmie
2001: Kameleon jako ćpun
2002: Pianista jako mężczyzna w getcie
2002: Na dobre i na złe jako Łukasz Sadowski (gościnnie)
2003: M jak miłość jako Marcin Polański-Van Burgen (gościnnie)
2003: Biała sukienka jako Damian Przeździecki
2005-2007: Magda M. jako Piotr Korzecki
2004-2005: Oficer jako Jacek Wielgosz "Grand"
2005: Stowarzyszenie jako Mareczek
2006: Oficerowie jako Jacek Wielgosz "Grand"
2007: Tajemnica Twierdzy Szyfrów jako Johann Jorg
2007: Świadek koronny jako Marcin Kruk
2007: Katyń jako Porucznik Pilot Piotr Baszkowski
2007: Magda M. 20 lat później jako Piotr Korzecki
2007-2008: Twarzą w twarz jako Wiktor Waszak "Ważka"
2008: Trzeci oficer jako Jacek Wielgosz "Grand"
2008: Teraz albo nigdy jako on sam (Paweł Małaszyński) (gościnnie)
2008: Figo Fago jako Figo
2008: Na Wspólnej jako Piotr Korzecki (gościnnie)
2009: Latający Cyprian jako Martin
2009: Tajemnica Westerplatte jako Bogdan Rygielski
2010: Ciacho jako Karolek
2010: Skrzydlate świnie
2010: Czas honoru jako Tadeusz, polski skoczek z Anglii o nazwisku Tadeusz Kruczek, faktycznie kapitan Abwehry o nazwisku Johann von Reslasky (III seria)
2011: Weekend jako Max


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)