Aktor prosto z Londynu

Mężczyzna o typowej brytyjskiej urodzie. Paul Bettany - to jego czas!

Paul Bettany

Paul Bettany - filmografia

2011: Ksiądz 3D - Ksiądz

2010: Turysta − inspektor John Acheson
2010: Legion - anioł Michał
2009: Darwin. Miłość i ewolucja – Charles Darwin
2008: Atramentowe serce – Smolipaluch
2008: Sekretne życie pszczół – T. Ray Owens
2006: Kod da Vinci – Sylas
2006: Firewall – Bill Cox
2004: Wimbledon – Peter Colt
2003: Pan i władca: Na krańcu świata – dr Stephen Maturin
2003: Rachunek sumienia – Nicholas
2003: Dogville – Tom Jr
2002: The Heart of Me – Rickie
2001: Piękny umysł – Charles Herman
2001: Obłędny rycerz – Geoffrey Chaucer
2000: The Suicide Club – Shaw
2000: Dead Babies – Quentin
2000: Gangster Numer Jeden – młody gangster
2000: David Copperfield – James Steerforth
1999: After The Rain – Steph
1998: Powrót do domu – Edward Carey-Lewis
1998: Dziewczyny z farmy – Philip
1997: Bent – Kapitan


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (6)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 20:01:57)
Rozchwytywany nie jest jak na aktora , ale go na swój sposób lubie Zgłoś naruszenie
dr Jones (2012-01-09 19:58:03)
Przynajmniej te w których go widziałem role nie były źle zagrane przez niego Zgłoś naruszenie
Krad (2012-01-09 19:50:30)
Radzi sobie koleś, widziałeś przynajmniej połowę filmów z tej listy. Zgłoś naruszenie
dr Jones (2012-01-09 19:45:38)
Zawsze trafi jakas ciekawa role Zgłoś naruszenie
dr Jones (2011-11-07 22:55:45)
Specyficzny , ale zapamiętywalny i nezły aktor Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:32:05)
specyficzny koleś Zgłoś naruszenie
Komentarze (6)