Chłopcy z Mysłowic

W tym roku nagrali nową płytę, która nosi tytuł - Nieważne jak wysoko jesteśmy...Chłopcy z Myslovitz są zjawiskowi. Pochodzą z Mysłowic - jeden z najzdolniejszych zespołów w Polsce.

Myslovitz

Dyskografia Myslovitz

Albumy Rok Tytuł Pozycja na liście Certyfikat
1995 Myslovitz
Data: 13 marca 1995
Wydawca: MJM Music 49
1996 Sun Machine
Data: 17 września 1996
Wydawca: Sony Music Polska
1997 Z rozmyślań przy śniadaniu
Data: 6 października 1997
Wydawca: Sony Music Polska
1999 Miłość w czasach popkultury
Data: 22 października 1999
Wydawca: Sony Music Polska 12 2 x platynowa płyta
2002 Korova Milky Bar
Data: 27 maja 2002
Wydawca: Sony Music Polska 24 platynowa płyta
2003 Korova Milky Bar (wersja anglojęzyczna)
Data: 8 grudnia 2003
Wydawca: Capitol Records, EMI Pomaton
2004 Skalary, mieczyki, neonki
Data: 4 grudnia 2004
Wydawca: Capitol Records, EMI Pomaton 3
2006 Happiness Is Easy
Data: 19 maja 2006
Wydawca: Capitol Records, EMI Pomaton 1 platynowa płyta
2011 Nieważne jak wysoko jesteśmy...
Data: 31 maja 2011
Wydawca: EMI Music Poland 1 złota płyta
Kompilacje
Rok Tytuł Pozycja na liście Certyfikat
2003 The Best Of
Data: 9 czerwca 2003
Wydawca: Sony Music Polska 3 platynowa płyta

Single Myslovitz
Rok Tytuł Pozycja na liście

1995 Myslovitz 11
Zgon —
Krótka piosenka o miłości 36
1996 Maj 34
Z twarzą Marilyn Monroe 10
Historia jednej znajomości —
Peggy Brown 2
1997 Blue Velvet 42
Scenariusz dla moich sąsiadów 17
Margaret 28
1998 To nie był film 6
Zwykły dzień 11
1999 Długość dźwięku samotności 1
2000 My 1
Chłopcy 1
Dla ciebie 3
2002 Acidland 1
Sprzedawcy marzeń 1
2003 Chciałbym umrzeć z miłości 1
Kraków (z Markiem Grechutą) 1
        Sei taing kya 14
Behind Closed Eyes 7
Acidland (wersja angielska) —
Sound of Solitude 30
2004 Życie to surfing 1
2006 Mieć czy być 1
Nocnym pociągiem aż do końca świata 1
2007 W deszczu maleńkich żółtych kwiatów 1
Znów wszystko poszło nie tak 9
2011 Ukryte 10
Art Brut 15


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)