Przedsiębiorca

Od kilku lat możemy oglądać go wyłącznie na ekranach telewizorów w reklamach grupy ING. Marek Kondrat w 2007 roku ogłosił zakończenie kariery aktorskiej i zajął się własnym biznesem. Przedtem jednak zagrał w wielu filmach.

Marek Kondrat

Marek Kondrat - Filmografia

Historia żółtej ciżemki (1961), jako Wawrzek
Między brzegami (1962)
Wojna domowa (1966), szkolny kolega Pawła
Koniec wakacji (1974)
Zaklęte rewiry (1975), jako Roman Boryczko
Smuga cienia (1976)
Pokój z widokiem na morze (1977)
Sprawa Gorgonowej (1977)
Lekcja martwego języka (1979)
Grzechy dzieciństwa (1980)
Człowiek z żelaza (1981)
Dreszcze (1981)
Dziecinne pytania (1981)
Yokohama (1981)
Danton (1982)
Epitafium dla Barbary Radziwiłłówny (1982)
Pastorale heroica (1983)
Bez końca (1984)
Dom wariatów (1984), jako Adaś Miauczyński
Kobieta w kapeluszu (1984)
Rok spokojnego słońca (1984)
C.K. Dezerterzy (1985)
Mrzonka (1985)
Tulipan (1986), jako homoseksualista, klient szewca
Weryfikacja (1986)
Dorastanie (1987), jako prawnik Marek
W labiryncie (1988)-(1991), jako Adam Racewicz
Czarny wąwóz (1989)
Lawa (1989)
Po upadku. Sceny z życia nomenklatury (1989)
Po własnym pogrzebie (1989)
Kuchnia polska (1991)
Obywatel świata (1991)
V. I. P. (1991)
Czy ktoś mnie kocha w tym domu ? (1992)
Enak (1992)
Psy (1992), jako Olgierd "Olo" Żwirski
Sauna (1992)
Wszystko, co najważniejsze (1992)
Człowiek z ... (1993)
Koloss (1993)
Lepiej być piękną i bogatą (1993)
Skutki noszenia kapelusza w maju (1993)
Straszny sen Dzidziusia Górkiewicza (1993)
Taranthriller (1993)
Panna z mokrą głową (1994)
Szczur (1994)
Zawrócony (1994)
Ekstradycja (1995), jako Olgierd Halski
Pułkownik Kwiatkowski (1995)
Autoportret z kochanką (1996)
Ekstradycja 2 (1996), jako Olgierd Halski
Nocne graffiti (1996)
Słaba wiara (1996)
Słodko gorzki (1996)
Kiler (1997), jako Mieczysław Klonisz, naczelnik więzienia
Pokój 107 (1997)
Pułapka (1997)
Ekstradycja 3 (1998), jako Olgierd Halski
Siedlisko (1998)
Złoto dezerterów (1998)
Bill Diamond (1999)
Kiler-ów 2-óch (1999), jako Mieczysław Klonisz, naczelnik więzienia
Ogniem i mieczem (1999), jako Jan II Kazimierz Waza
Operacja Samum (1999), jako Józef Mayer
Pan Tadeusz (1999), jako Hrabia
Prawo ojca (1999), jako Michał Kord
Marszałek Piłsudski (2000), jako dziennikarz przeprowadzający wywiad z Piłsudskim
Weiser (2000), jako Paweł Heller
Pieniądze to nie wszystko (2001), jako Tomasz Adamczyk
Dzień świra (2002), jako Adaś Miauczyński
Haker (2002), jako inspektor policji
Superprodukcja (2003), jako Folksdojcz
Trzeci (2004), jako Stary
Solidarność, Solidarność... (2005), jako Marek ("Sushi")
Wróżby kumaka (2005), jako Marczak
Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006), jako Adaś Miauczyński (55)
Ryś (2007), jako Kreda
Mała matura 1947 (2010), jako profesor Łacinnik


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
CERBER (2011-10-25 20:12:18)
stracił na wartości odkąd tylko ING Bank Śląski Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)