Dorociński bez tajemnic

Marcin Dorociński jest teraz wszedzie: w kinie, w telewizji, w reklamie i teledysku.

Marcin Dorociński

Filmografia Marcina Dorocinskiego

Marcin Dorociński i filmy kinowe

1996: Szamanka jako Student na ulicy

1999: Kiler-ów 2-óch jako 'Młody wilk' Mirosław
1999: Krugerandy jako Arek Bilski
1999: Torowisko jako Zbyszek
2001: Przedwiośnie jako Antoni Lulek
2001: Tam, gdzie żyją Eskimosi jako Muzyk na chrzcinach
2002: Sfora: Bez litości jako Oficer UOP
2003: Nienasycenie jako Generał Niehyd-Ochluj
2003: Show jako Roman, uczestnik programu
2004: Vinci jako Komisarz Łukasz Wilk
2005: 1409. Afera na zamku Bartenstein jako Biały rycerz (Wiedźmin)
2005: Pitbull jako Podkomisarz Sławomir 'Despero' Desperski
2006: Dzisiaj jest piątek jako Maniek
2006: Francuski numer jako Mateusz
2006: Wstyd jako Nauczyciel Jan
2006: Wszyscy jesteśmy Chrystusami jako Anioł Zła
2007: Ogród Luizy jako Fabian 'Fabio' Sawicki
2008: Boisko bezdomnych jako Jacek Mróz
2008: Rozmowy nocą jako Bartek
2009: Idealny facet dla mojej dziewczyny jako Kostek Chmurski
2009: Miłość na wybiegu jako Fotograf Kacper
2009: Rewers jako Bronisław, a także jako syn Sabiny i Bronisława
2009: Piotrek trzynastego
2009: Kobieta, która pragnęła mężczyzny jako Maciej Kockhański
2010: Lęk wysokości jako Tomek
2011: Róża jako Tadeusz
2011: Bez tajemnic

Marcin Dorociński i filmy TV

2000: Święta polskie: Żółty szalik jako Kierowca bohatera
2005: Solidarność, Solidarność... jako Filip
2005: Święta polskie: Barbórka jako Jakub Skowerski

Marcin Dorociński i seriale TV

1998: Ekstradycja 3 jako Policjant zabity przez Sumara
1999: Na dobre i na złe jako Piłkarz Lufa
1999: Pierwszy milion jako Sasza Jurkin
1999: Wszystkie pieniądze świata jako Kukuś
2000: Dom jako Student
2000: Rodzina zastępcza jako Praktykant
2000-2001: Miasteczko jako Marek, mąż Lucyny
2001: Kocham Klarę jako Aktor Marcin Kapuściński, sąsiad Zalapskich
2001-2002: Marzenia do spełnienia jako Marek Lisowski, brat Magdy, adwokat
2002: Przedwiośnie jako Antoni Lulek
2002: Sfora jako Oficer UOP
2003: Defekt jako Kierownik domu starców
2003: Lokatorzy jako Feliks Benta
2003: Psie serce jako Piotr
2004: Camera Café jako Julian
2004: Glina jako Fotograf, były asystent Woźnickiego
2005-2008: Pitbull jako Podkomisarz Sławomir 'Despero' Desperski
2005-2006: Fala zbrodni jako Michał Wagner
2006: Fałszerze - powrót Sfory jako Oficer UOP
2007: Ekipa jako Krzysztof Tobiasz, partner Aleksandry Pyszny
2007-2011: Hela w opałach jako Roman Trojański, były mąż Heli
2007: Na dobre i na złe jako Mieszkaniec miasteczka
2007: Tajemnica twierdzy szyfrów jako 'Afgan'
2009: Grzeszni i bogaci jako Dżoni Sport
2009: Naznaczony jako Andrzej Smoczyński
2009: Tancerze jako Krzysztof Nawojczyk, wykładowca sztuki aktorskiej
2010: Świat według Kiepskich jako Mężczyzna
2011: Głęboka woda

Marcin Dorociński i filmy krótkometrażowe

2004: Niedosyt jako Jacek
2006: Beautiful jako Dominik
2007: Na boso
2007: Nie panikuj! jako Sierżant Rafalski
2008: Kup teraz jako Policjant Władysław

Marcin Dorocinski i dubbing

2008: Mass Effect - Komandor Shepard
2010: Megamocny – Metroman

Marcin Dorociński i teledyski

2001: Patrycja Markowska - Eliksir życia

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)