Ona ma talent

Małgorzata Foremniak to prawdziwa osobowość telewizyjna. Aktorka, jurorka, Ambasador Dobrej Woli UNICEF.

Małgorzata Foremniak

Małgorzata Foremniak - Filmografia

2011: Och, Karol 2 jako Wanda

2009: Miasto z morza jako Pani Helena
2009: Teraz albo nigdy! jako Edyta
2007-2008: I kto tu rządzi jako Agata
2007: Świadek koronny jako Mira Blachowska
2007: Odwróceni jako Mira Blachowska
2006: Krótka histeria czasu jako matka Marty
2005-2008: PitBull jako Kryśka
2003: Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem jako Księżna, żona Popiela
2003: Zmruż oczy jako matka
2002: Jak to się robi z dziewczynami jako Mela
2001: Quo vadis jako Chryzostemis
2001: Avalon jako Ash
2001: Boże skrawki jako Mańka
1999: Prawo ojca jako Kaniowska
1999-nadal: Na dobre i na złe jako Zosia Stankiewicz-Burska
1999: Ostatnia misja jako córka Sobczaka
1998: Matki, żony i kochanki II jako Teresa Smolarek 
1998: Sposób na Alcybiadesa jako chemik
1998: Gwiezdny Pirat jako Justyna
1997: Sława i chwała jako Krystyna Royska-Targowska 
1997-1998: 13 Posterunek 
1997: Musisz żyć jako lekarka
1996: Tajemnica Sagali jako mama Kuby i Jacka
1996: Ekstradycja 2 jako podkomisarz Kulik
1996: Maszyna zmian. Nowe przygody jako Izabela
1995: Daleko od siebie jako Dorota
1995: Matki, żony i kochanki jako lekarka
1995: Złote dno jako Helena
1994-1995: Radio Romans jako Dominika Wojciechowska
1994: Miasto prywatne jako kelnerka
1993-1994: Bank nie z tej ziemi jako Ewa
1991: Tak tak
1991: In flagranti jako Ewa
1987: Kingsajz, jako dziewczyna

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)