Postaw na Różczkę!

Magdalena Różczka to aktorka o oryginalnej twarzy i głosie. Sukces murowany!

Magdalena Różczka

Magdalena Różczka - Filmografia

2010: Czas Honoru jako Wanda
2010: Belcanto jako Kasia
2010: Prymas w Komańczy Scena Faktu jako Maria Okońska
2009-2011: Usta Usta jako Julia
2009: Tylko miłość jako Ewa
2009: Czas honoru jako Wanda Ryszkowska
2009: Idealny facet dla mojej dziewczyny jako Kasia Sakowska
2008: Ojciec Mateusz
2008: Trzeci oficer jako nadkomisarz Aldona Ginko
2008: Na dobre i na złe (odc. 326.) jako siostra zakonna
2008: Teraz albo nigdy! jako Ela
2008: Rozmowy nocą jako Matylda
2008: Lejdis jako Monia, Milionerka
2007: Ryś
2006: Pod powierzchnią
2006: Oficerowie
2005: Wiedźmy
2005: Lekarz drzew
2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście
2004: Stacyjka
2004-2005: Oficer
2004: Niedosyt
2003: Toaleta nieczynna
2003: Siedem przystanków na drodze do raju
2003: Pornografia
2003: Bao-bab, czyli zielono mi
2002-2009: Samo Życie
2001: Rodzina zastępcza
2000-2005: Lokatorzy
1997: Klan

Magdalena Różczka i Polski dubbing

2010: Planeta 51 jako Neera
2010: Heavy Rain jako Lauren Winter
2008: Speed Racer jako Minx
2008: Kung Fu Panda
2008: Mass Effect jako Komandor Shepard
2006: Ruby Gloom jako Makabra
2003-2004: Dziewczyny i miłość jako Magda


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (2)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 20:04:06)
Nie podoba Mi sie jako kobieta Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:27:52)
marna z niej aktorka Zgłoś naruszenie
Komentarze (2)