Czas Żurka

Oryginalne imię, oryginalne nazwisko. To czas Lesława Żurka. Gra na raz w kilku serialach. Gdzie jeszcze grał?

Lesław Żurek

Filmografia Lesława Żurka

Filmy z Lesławem Żurkiem

2005 – Oda do radości Morze, jako Wiktor
2005 – Solidarność, Solidarność... Torba, jako Student, właściciel torby
2007 – Myjnia, jako Olek
2007 – Orkiestra niewidzialnych instrumentów, jako Rafał Nowacki
2007 – Ogród Luizy, jako "Di Caprio"
2007 – Polak potrzebny od zaraz (It's a Free World...), jako Karol
2008 – Kierowca (Limousine), jako Paweł
2008 – Mała Moskwa, jako Michał Janicki
2008 – Izolator (Warsaw Dark), jako George
2009 – Mniejsze zło, jako Kamil
2010 – Hel jako Kamil
2010 – Orkiestra niewidzialnych instrumentów jako Rafał
2010 – Randka w ciemno, jako Kuba
2010 – Oni szli Szarymi Szeregami, jako Tadeusz "Zośka" Zawadzki
2011 – Los numeros, jako Kuba
2011 - Układ Warszawski, jako Marek

Lesław Żurek i Seriale

2005-2008 – Egzamin z życia, jako Grzegorz Kopczyński, brat Konrada
2006 – Magda M. odc. 41, jako Norbert Jarecki
2006 – Na dobre i na złe odc. 250, jako Marek Szala (gościnnie)
2006-2007 – Pogoda na piątek, jako chłopak na imprezie u córek Grażyny; seria II
2007 – Ekipa odc. 11, jako Dziennikarz (gościnnie)
2007 – Regina, jako Dawid Raj
2008 – Kryminalni odc. 94, 96-101, jako Rafał Król, agent CBŚ
2008 – Londyńczycy, jako Andrzej
2009 – Naznaczony jako Wit, brat Natalii
2009 – Ojciec Mateusz gościnnie
2010 – Hotel 52 odc. 2, jako Rafał, mąż Marzeny (gościnnie)
2011 – Usta usta jako Darek, ratownik na pływalni
2011 – Przepis na życie jako Maciek, adorator Anki
2011 – 1920. Wojna i miłość jako Mieczysław
2011 – Układ Warszawski jako Marek Oporny

Lesław Żurek i Polski dubbing

2009 – Planeta 51
2009 – Alvin i wiewiórki 2
2009 – Huntik: Łowcy tajemnic

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)