Russel u Disneya

Wiedzieliście, że Kurt Russel zaczynał w filmach wytwórni Disneya?

Kurt Russel

Kurt Russel filmografia

It Happened at the World's Fair (1963)
Follow Me, Boys! (1966)
Mosby's Marauders (1967)
Guns in the Heather (1968)
The One and Only, Genuine, Original Family Band (1968)
The Horse in the Gray Flannel Suit (1968)
The Computer Wore Tennis Shoes (1969)
The Barefoot Executive (1971)
Fools' Parade (1971)
Now You See Him, Now You Don't (1972)
Charley and the Angel (1973)
Superdad (1973)
The Strongest Man in the World (1975)
The Captive: The Longest Drive 2 (1976)
Used Cars (1980)
Ucieczka z Nowego Jorku (1981)
Lis i pies (1981)
Coś (The Thing, 1982)
Silkwood (1983)
Szybka zmiana (1984)
Big Trouble in Little China (1986)
Zimowi ludzie (1988)
Tequila Sunrise (1988)
Tango i Cash (1989)
Obsesja namiętności (1992)
Ognisty podmuch (1993)
Tombstone (1993)
Gwiezdne wrota (Stargate, 1994)
Krytyczna decyzja (1996)
Ucieczka z Los Angeles (1997)
Incydent (Breakdown, 1997)
Soldier (1998)
Vanilla Sky (2001)
3000 Miles to Graceland (2001)
Policja (2002)
Miracle (2004)
Sky High (2005)
Posejdon (ang. Poseidon) (2006)
Grindhouse Vol. 1: Death Proof (2007)
Death Proof (2008)


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (3)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2011-12-16 22:19:30)
No i oczywiscie Grindhouse Vol. 1: Death Proof Zgłoś naruszenie
dr Jones (2011-11-07 22:50:27)
3000 mil do Graceland w scenie z Courtney Cox Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:24:52)
dobry aktor - Tango i Cash to był film :) Zgłoś naruszenie
Komentarze (3)