B jak Brodzik

Joanna Brodzik zyskała sympatię widzów w roli prawniczki w popularnym serialu Magda M.

Joanna Brodzik

Joanna Brodzik - Filmografia

Rok  Film Rola

1996 Dzień wielkiej ryby Irena
1996 Dzieci i ryby Supermodelka
1998-1999 Klan Renata Grajewska
1998 Gabinet terapii ogólnej Kobieta z kompleksami
1998 Złoto dezerterów Lena
1998 Gwiezdny Pirat Studentka
1999 Graczykowie Malinka Graczyk
1999 Ogniem i mieczem Panna młoda
2000 Ogniem i mieczem Panna młoda
2000 Córka konsula Grażyna
2000-2002 Świat według Kiepskich Grażynka/Lekarka/Pamela Kovalski/Katiusza Kałasznikow
2001 Więzy krwi Ewa Kocharska
2001-2002 Graczykowie, czyli Buła i spóła Malinka, córka Graczyków
2002 Pianista Kobieta postrzelona w głowę
2002 Break Point
2002-2003 Kasia i Tomek Kasia
2004 Garfield dr Liz Wilson
2004 Siedem grzechów popcooltury Urzędniczka
2004 Nigdy w życiu! Ula
2005 1409. Afera na zamku Bartenstein Jagiętka
2005-2007 Magda M. Magda Miłowicz
2006 Garfield 2 dr Liz Wilson
2006 Artur i Minimki Księżniczka Selenia
2006 Eragon Saphira
2006 Jasne błękitne okna Sygita
2007 Magda M. 20 lat później Brat Magdy M.
2009 Dom nad rozlewiskiem Małgosia
2010 Miłość nad rozlewiskiem Małgosia
2011 Życie nad rozlewiskiem Małgosia


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (3)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2011-11-07 22:54:03)
Nie trawię Zgłoś naruszenie
MirekRonin (2011-11-05 23:29:40)
Nie lubię jej "talentu" aktorskiego. Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:29:36)
a tą to nawet lubię Zgłoś naruszenie
Komentarze (3)