Człowiek z reklamy

Ostatnio możemy zobaczyć go na ekranie w reklamie telefonii T-mobile. Jan Nowicki jednak zagrał w wielu filmach, serialach.

Jan Nowicki

Jan Nowicki - Filmografia

Pierwszy dzień wolności (1964) 

Popioły (1965) 
Trzynaste piętro (1966) 
Bariera (1966) 
Hasło Korn (1968) 
Pan Wołodyjowski (1969) 
Doktor Ewa (serial telewizyjny) (1970) – (odc. 5. Przeoczenie, odc. 6. Dwie prawdy, odc. 7. Stawka o życie i odc. 8. Porwanie)
Dziura w ziemi (1970) 
Życie rodzinne (1970) 
Trzecia część nocy (1971) 
Anatomia miłości (1972) 
Siedem czerwonych róż, czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (1972) – (nowela Zimna Woda)
Skorpion, panna i łucznik (1972) – Jakub
Sanatorium pod Klepsydrą (1973) – Józef
Stracona noc (1973) 
Godzina za godziną (1974) 
Pozwólcie nam do woli fruwać nad ogrodem (1974) 
Opowieść w czerwieni (1974) 
Czterdziestolatek (serial telewizyjny) (1975) – (odc. 10. Pocztówka ze Spitzbergenu, czyli oczarowanie)
Dyrektorzy (serial telewizyjny) (1975) – inż. Adam Stokłos, kierownik wydziału, następnie z-ca dyrektora ds. technicznych, później dyrektor "Fabelu", od 1970 dyrektor naczelny zjednoczenia (odc. 1. Swój chłop, odc. 2. Bokser, odc. 5. Pełniący obowiązki i odc. 6. Ryzykant)
Noce i dnie (1975) 
Tylko Beatrycze (1976) 
Czerwone ciernie (1976) 
Krótka podróż (1976) 
Zaklęty dwór (serial telewizyjny) (1976) 
Spirala (1978) 
Zmory (1978) 
Golem (1979) 
Krab i Joanna (1980) 
W biały dzień (1980) 
Z biegiem lat, z biegiem dni... (serial telewizyjny) (1980) – (odc. 2. Kraków 1886)
Anna (1981) 
Spokojne lata (1981) 
Noc poślubna w biały dzień (1982) 
Wielki Szu (1982) 
O-Bi, O-Ba. Koniec cywilizacji (1984) 
Dziewczęta z Nowolipek (1985) 
Ga, ga. Chwała bohaterom (1985) 
Biała wizytówka (1986) 
Magnat (1986) 
Zygfryd (1986) 
Schodami w górę, schodami w dół (1988) 
Bal na dworcu w Koluszkach (1989) 
Napoleon (serial telewizyjny) (1990) 
Superwizja (1990) 
Panny i Wdowy (1991) 
Magneto (1993) 
Kraj Świata (1993) 
Pajęczarki (1993) 
Matki, żony i kochanki (serial telewizyjny) (1995–1998) 
Młode wilki (1995) 
Opowieść o Józefie szwejku i jego najjaśniejszej epoce (1995) 
Wielki człowiek do małych interesów (1995) 
Deszczowy żołnierz (1996) 
Dzieci i ryby (1996) 
Poznań 56 (1996) 
Młode wilki 1/2 (1997) 
Sztos (1997) – Eryk
Historia kina w Popielawach (1998) 
Córy szczęścia (1999) 
Mała Vilma (2000) 
Listy miłosne (2001) 
Marszałek Piłsudski (serial telewizyjny) (2001) 
Przedwiośnie (2001) 
Zostać miss (2001) 
Bałagan (2001) 
E=mc² (2002) 
Strefa zmierzchu (2004) 
Zostać miss 2 (2003) 
Niepochowany (2004) 
Tulipany (2004) 
Nie ma takiego numeru (2005) 
Apetyt na miłość (serial telewizyjny) (2006) 
Fundacja (2006) 
Kochaj mnie, kochaj! (serial telewizyjny) (2006) 
Egzamin z życia (serial telewizyjny) (2007–2008) 
Magda M. (serial telewizyjny) (2007) 
Jeszcze nie wieczór (2008) 
Daas (2011) 
Pokaż kotku, co masz w środku (2011)


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
CERBER (2011-10-25 20:08:50)
Kiedyś powiedział że dobry aktor nigdy nie wystąpi w reklamie :) - bez komentarza Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)