Indie rock z Nowego Jorku

Niedawno mogliśmy słuchać ich na Coke Live Music Festival na krakowskich Błoniach. Było ciekawie!

Indie rock z Nowego Jorku

Dyskografia grupy Interpol


Albumy zespołu Interpol
Turn on the Bright Lights (2002, Matador Records)
Antics (2004, Matador Records) 
Our Love to Admire (2007, Capitol Records) 
Interpol (2010, Soft Limit/Matador Records)

Minialbumy zespołu Interpol
Demo Tape (1998, własne wydanie)
Fukd I.D. #3 (11 grudnia 2000, Chemikal Underground Records)
Precipitate EP (1 stycznia 2001, własne wydanie)
Interpol EP (4 czerwca 2002, Matador Records)
The Black EP (26 sierpnia 2003, EMI)
Interpol Remix EP (22 listopada 2005, Matador Records)
Interpol Live EP (27 listopada 2007, Capitol Records)

Single zespołu Interpol
z Turn on the Bright Lights
2002 The Interpol EP: "PDA" / "NYC" / "Specialist" 
2002 "Obstacle 1" 
2003 "Say Hello to the Angels" / "NYC" 
2003 "Obstacle 1 (remix)" 
z Antics
2004 "Slow Hands" 
2005 "Evil" 
2005 "C'mere" 
2005 "Slow Hands" (reedycja) 
z Our Love to Admire
2007 (7 maja) "The Heinrich Maneuver" 
2007 (3 września) "Mammoth" 
2007 (3 grudnia) "No I in Threesome"


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:18:56)
nie znam ich twórczosci Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)