Fisz po ojcu

Fisz czyli Bartosz Waglewski. Muzyk, kompozytor, wokalistka, instrumentalista. Do tego maluje i jest synem Wojciecha Waglewskiego.

Fisz,

Fisz - Dyskografia

Fisz - Albumy
Rok Tytuł
2000 Polepione Dźwięki
Data: 26 czerwca 2000
Wydawca: Asfalt Records
2001 Na wylot
Data: 24 września 2001
Wydawca: Asfalt Records
2002 F3 (oraz Emade)
Data: 9 grudzień 2002
Wydawca: Asfalt Records
2005 Fru! (oraz Envee)
Data: 25 kwietnia 2005
Wydawca: Asfalt Records
2006 Piątek 13 (oraz Emade)
Data: 13 października 2006
Wydawca: Asfalt Records
2008 Męska muzyka (oraz Waglewski, Emade)
Data: 1 lutego 2008
Wydawca: Agora SA
Heavi Metal (oraz Emade)
Data: 21 listopada 2008
Wydawca: Asfalt Records

Fisz - Single
Rok Tytuł
2001 Fisz - Tajemnica
Data: 27 sierpnia 2001
Wydawca: Asfalt Records
2002 Fisz - 30 cm
Data: 28 stycznia 2002
Wydawca: Asfalt Records
2003 Fisz Emade Jako Tworzywo Sztuczne - Warszafka
Data: 9 czerwca 2003
Wydawca: Asfalt Records
2004 Fisz Emade Jako Tworzywo Sztuczne - Tysiąc Pięćset Sto Gwiazd
Data: 2 lutego 2004
Wydawca: Asfalt Records
2005 Fisz Envee - Kryminalny Bluez
Data: 18 marca 2005
Wydawca: Asfalt Records
2005 Fisz Envee - Kręcioł
Data: 10 października 2005
Wydawca: Asfalt Records
2006 Fisz Emade - Nie Bo Nie
Data: 2 czerwca 2006
Wydawca: Asfalt Records


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:25:13)
Nie za bardzo Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)