Dobrze ubrana

Mischa Burton, przede wszystkim znana z popularnego amerykańskiego serialu dla młodzieży „The O.C. Życie Na Fali”. Od ósmego roku życia uprawia aktorstwo. Grała u boku Hugh Granta, Bruce’a Willis’a i Julie Roberts. Nie dość, że utalentowana to piękna. Mischa Barton udziela się również na wybiegu. Brała udział w kampaniach bardzo znanych marek. Do tego wszystkiego jest uznawana za jedną z najlepiej ubranych gwiazd.
Mischa Barton

Filmografia Mischy Burton

2009: Malice in Sunderland jako Malice

2008: Assassination of a High School President jako Francesca
2008: You and I jako Lana Starkova
2008: Homecoming jako Shelby
2008: Don't Fade Away jako Kat
2008: Walled In
2007: Hexxx
2007: Dekameron jako Pampinea [znane pod roboczym tytułem Angels and Virgins]
2007: Closing the Ring jako Młoda Ethel Ann
2007: Black Autumn
2007: St. Trinian's jako JJ French
2006: The OH in Ohio jako Kristen
2003: Krwawa jazda jako Natasha 'Nat' Wilson
2002: Światło wieczne jako Vicky
2001: Julie Johnson jako Lisa Johnson
2001: Zagubione jako Mary 'Mouse' Bradford
2001: Tart jako Grace Bailey
2000: Bestia jako Theresa
2000: Bezwiedne figle – O czym się nie mówi jako Maurey Pierce
1999: Notting Hill jako Amerykańska gwiazda
1999: Szósty zmysł jako Kyra Collins
1999: Pups jako Rocky
1997: Lawn Dogs jako Devon Stockard
1995: Polio Water jako Diane

Mischa Barton i Telewizja

"TBL: The Beautiful Life" 2009

Życie na fali (The O.C.) 2003 – 2006
Once and Again 2002 – 2003
Światło wieczne (A Ring of Endless Light) 2002
Frankie i Hazel 2000
KaBlam! 1996-1997
All My Children 1996
New York Crossing 1996

Dodał(a): Marta śliwińska Piątek 19.08.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (2)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2011-11-20 13:17:29)
Moglibyście zdjęcie Mischy umieścic , bo tak to nic Mi to nie mówi Zgłoś naruszenie
T_W_I_N_1 (2011-09-02 18:02:12)
jakoś te tytuły mi nic nie mówią :) Zgłoś naruszenie
Komentarze (2)