Jak Sobieski

Czy wiedzieliście, że Bruce Willis urodził się w Niemczech? Czy wiedzieliście, że po skończeniu liceum, był ochroniarzem? Czy wiedzieliście, że jest liderem zespołu bluesowego? Ale na pewno wiecie, że jest twarzą reklamową polskiej wódki Sobieski! Zobaczcie w jakich grał filmach,

Bruce Willis

Filmografia Bruce'a Willis'a

2010: RED jako Frank Moses
2010: Morgan's Summit
2010: The Last Full Measure
2010: Fujary na tropie jako Jimmy Monroe
2010: Niezniszczalni jako Pan Church
2009: Surogaci jako Agent Greer
2008: Pinkville jako William R. Peers
2008: Assassination of a High School President jako John T. Kirkpatrick
2007: Grindhouse Vol. 2: Planet Terror jako Porucznik Muldoon
2007: Szklana pułapka 4.0 jako John McClane
2007: Ktoś całkiem obcy jako Harrison Hill
2006: Skok przez płot jako R.J (głos)
2006: 16 przecznic jako Jack Mosley
2006: Zabójczy numer jako Pan Goodkat
2006: Fast Food Nation jako Harry
2006: Alpha Dog jako Sonny Truelove
2005: Osaczony jako Jeff Talley
2005: Sin City – Miasto grzechu jako Hartigan
2004: Ocean's Twelve: Dogrywka jako on sam
2004: Jak ugryźć 10 milionów 2 jako Jimmy 'The Tulip' Tudeski
2003: Łzy słońca jako porucznik A.K. Waters
2003: Aniołki Charliego: Zawrotna szybkość jako William Rose Bailey
2003: Pełzaki szaleją jako Spike (głos)
2002: Wojna Harta jako Pułkownik William McNamara
2002: True West jako Lee
2001: Włamanie na śniadanie jako Joe Blake
2000: Dzieciak (The Kid) jako Russ Duritz
2000: Jak ugryźć 10 milionów jako Jimmy
2000: Niezniszczalny jako David Dunne
1999: Śniadanie mistrzów jako Dwayne Hoover
1999: Tylko miłość jako Ben Jordan
1999: Szósty zmysł jako Malcolm Crowe
1998-2006: Różowe lata siedemdziesiąte jako Vic (gościnnie)
1998: Armageddon jako Harry Stamper
1998: Kod Merkury jako Art Jeffries
1998: Stan oblężenia jako Gen. William Devereaux
1997-2002: Ally McBeal jako Dr. Nickle
1997: Szakal jako The Jackal
1997: Piąty element jako Korben Dallas
1996: Ostatni sprawiedliwy jako John Smith
1996: Beavis i Butt-Head zaliczają Amerykę jako Muddy Grimes
1995: 12 małp jako James Cole
1995: Szklana pułapka 3 jako John McClane
1995: Cztery pokoje jako Leo
1994: Barwy nocy jako Dr Bill Capa
1994: Małolat jako Narrator
1994: Pulp Fiction jako Butch Coolidge
1994: Naiwniak jako Carl Roebuck
1994-2004: Przyjaciele jako Paul Stevens (gościnnie)
1993: Strzelając śmiechem jako Właściciel nie tego domu
1993: Pole rażenia jako Tom Hardy
1992-1999: Szaleję za tobą (gościnnie)
1992: Ze śmiercią jej do twarzy (Death Becomes Her) jako Ernest Menville
1991: Motywy zbrodni jako James Urbanski
1991: Billy Bathgate jako Bo Widerberg
1991: Ostatni skaut jako Joe Hallenbeck
1991: Hudson Hawk jako Hudson Hawk
1990: Fajerwerki próżności jako Peter Fallow
1990: I kto to mówi 2 jako Mikey (głos)
1990: Szklana pułapka 2 jako John McClane
1989: I kto to mówi jako Mikey (głos)
1989: Na wrogiej ziemi jako Emmett Smith
1988: The Return of Bruno jako Bruno Radolini
1988: Zachód słońca jako Tom Mix
1988: Szklana pułapka jako John McClane
1987: Randka w ciemno jako Walter Davis
1985-1989: Na wariackich papierach jako David Addison
1985-1989: The Twilight Zone jako Peter Jay Novins (1985)
1984-1989: Policjanci z Miami jako Tony Amato (gościnnie)
1983: Strefa mroku
1982: Werdykt jako Courtroom Observer
1980: Pierwszy śmiertelny grzech jako Man Entering Diner as Delaney
1980: Ein Guru kommt 


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (4)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2011-11-20 18:13:13)
Etatowy superbohater , a kto by ratował świat Zgłoś naruszenie
MirekRonin (2011-11-05 23:12:42)
"Yippiekayey motherfucker" :D. Koleś z niezłym dorobkiem filmowym :). Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-25 19:47:24)
jupikajej motherfucker :):) Zgłoś naruszenie
T_W_I_N_1 (2011-09-02 21:06:39)
paliłem kiedyś sobieszczaka :) a tak poza marginesem, to sobie pograł troche ten PAN Zgłoś naruszenie
Komentarze (4)