I Diego też!

Diego Luna - meksykański aktor młodego pokolenia

Diego Luna

Diego Luna - filmografia

1982: Antonieta

1991: El Ultimo fin de año
1992: Abuelo y yo jako Luis
1994: Ambar
1995: Premio mayor
1995: Un Hilito de sangre
1998: Amor de mi vida
1998: Słodki zapach śmierci
1998: Kometa
1999: Vida en el espejo
1999: Todo el poder
2000: Zanim zapadnie noc
2001: Atlético San Pancho
2001: Todos los aviones del mundo
2001: I twoją matkę też
2002: Ciudades Oscuras
2002: Frida
2002: Łowcy wampirów: Los Muertos
2003: Todo el Poder
2003: Nikotyna
2003: Cigarros, desamores, y 20 diamantes
2003: Carambola
2003: Żołnierze Salaminy
2003: Bezprawie
2004: Terminal
2004: Criminal
2004: Dirty Dancing 2
2005: Solo Dios sabe
2005: Amapola
2005: Goal!
2007: El Bufalo de la noche
2007: Mister Lonely
2008: Rudo y Cursi
2008: Obywatel Milk
2008: Solo quiero caminar

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-13 00:15:42)
No no pokaźna lista , ale nie znam Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)