"Chudy"

Cezary Żak ostatnio jest rozchwytywany. Nie dość, że gra w serialu "Ranczo" podwójną rolę, to również tytułowego Chudego w serialu "Ludzie Chudego".

Cezary Żak

Cezary Żak - filmografia

Sensacje XX wieku (1983-2005) jako Hermann Göring

Nagłe zawirowanie czyli most (1993)
Czterdziestolatek 20 lat później (1993) jako szofer
Magneto w Autrement (1993) jako ksiądz
Obcy musi fruwać (1993) jako skin
Polska śmierć (1994) jako facet
Cwał (1995)
Daleko od siebie (1995) jako patolog
Gracze (1995) jako ksiądz Jaworski
Sobowtór (1995)
Odwiedziny (1995)
Wielka forsa (1995)
Ostatni raz (1995)
Maszyna zmian (1995) jako policjant
Matki, żony i kochanki (1995)
Pułkownik Kwiatkowski (1995) jako porucznik Brzóska
Tajemnica Sagali (1996) jako Mogo
Ekstradycja 2 (1996) jako Gruby
Nocne graffiti (1996) jako dowódca straży
Wirus (1996) jako złodziej skutera
Odwiedź mnie we śnie (1996) jako Garus
Słaba wiara (1996) jako kierowca
Klan (1997-2006) jako Józio
Taekwondo (1997) jako właściciel restauracji
Młode wilki 1/2 (1997) jako adwokat
Musisz żyć (1997) jako psycholog z kontenera
Królowa złodziei (Marion du faouet – chef de volerus) (1997)
Kroniki domowe (1997) jako przewodniczący
Kiler (1997) jako Barman
Gniew (1997) jako policjant
Pułapka (1997) jako Mały
Prostytutki (1997) jako Niemiec
Gwiezdny Pirat (1998) jako Max Rajner
13 posterunek (1998) jako monter telefoniczny
Miodowe lata (1998-2003) jako Karol Krawczyk
Niemcy (Germans) (1998) jako oficer gestapo
Na dobre i na złe (1999-2006) jako Roman Ziętek
Tygrysy Europy (1999) jako pan Lolek
Ajlawju (1999) jako Rysiek
Fuks (1999) jako taksówkarz
Świat według Kiepskich (odcinek specjalny/sylwestrowy)(1999/2000 jako Karol Krawczyk
Wszystkie pieniądze świata (1999) jako Svoboda czcionką
Wielkie rzeczy: Sieć (2000) jako monter telewizji kablowej
Wielkie rzeczy: System (2000) jako monter telewizji kablowej
Słoneczna Włócznia (2001) jako burmistrz
Garderoba damska (2001) jako mężczyzna
Dzień świra (2002) jako dentysta
Zemsta (2002) jako kuchmistrz Perełka
Kasia i Tomek (2002-2003) jako Marcin, przyjaciel Tomka sprzed lat
Zróbmy sobie wnuka (2003) jako Ciężki
Dziupla Cezara (2004) jako Karol Krawczyk
Pensjonat pod Różą (2004-2006)
Całkiem nowe lata miodowe (2004) jako Karol Krawczyk
Sublokatorzy (2004) jako ksiądz Marian
RajUstopy (2005) jako Piotr
My baby (2006)
Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006) jako Sanitariusz w Izbie Wytrzeźwień
Czeka na nas świat (2006) jako Bogacz
Ranczo od (2006) jako wójt/ksiądz
Tajemnica twierdzy szyfrów (2007) jako Harry Sauer
Halo Hans! (2007) jako pułkownik Jabłuszenko
Ranczo Wilkowyje (2007) jako wójt/ksiądz
Trzeci oficer (2008) jako producent
Ciacho (2010) jako komendant
Ludzie Chudego od (2010) jako „Chudy”

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)