Najbardziej pożądany

Brad Pitt jest uważany za jednego z najpiękniejszych ludzi świata. Nie dość, że przystojny to społecznie zaangażowany. Wraz ze swoją partnerką Angeliną Jolie przeznacza pieniądze na rzecz walki z HIV, AIDS i gruźlicą w Etiopii. Jolie i Pitt znaleźli się na liście "Stu najbardziej wpływowych ludzi świata" magazynu Time.

Brad Pitt

Brad Pitt - Wybrana filmografia 

2011 Drzewo życia jako Pan O'Brian

2010 Megamocny jako Metro-Man (głos)
2009 Bękarty wojny jako Aldo "Apacz" Raine
2008
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona jako Benjamin Button
Tajne przez poufne jako Chad Feldheimer
2007
Zabójstwo Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda jako Jesse James
Ocean's Thirteen jako Rusty Ryan
2006 Babel jako Richard Jones
2005 Pan i Pani Smith jako John Smith
2004 Ocean's Twelve: Dogrywka jako Rusty Ryan
2003
Niebezpieczny umysł jako Brad
Troja jako Achilles
Sindbad: Legenda siedmiu mórz jako Sindbad (głos)
2001
Mexican jako Jerry Welbach
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra jako Rusty Ryan
Zawód: Szpieg jako Tom Bishop
2000 Przekręt jako Mickey
1999
Podziemny krąg jako Tyler Durden
Być jak John Malkovich (cameo)
1998 Joe Black jako Joe Black
1997
Siedem lat w Tybecie jako Heinrich Harrer
Zdrada jako Rory Devaney/Francis Austin McGuire
1996 Uśpieni jako Michael Sullivan
1995
12 małp jako Jeffrey Goines
Siedem jako David Mills
1994
Wywiad z wampirem jako Louis de Pointe du Lac
Wichry namiętności jako Tristan Ludlow
1993
Prawdziwy romans jako Floyd
Kalifornia jako Early Grayce
1992 Rzeka życia jako Paul Maclean
1991 Thelma i Louise jako J.D.
1990 Za młoda by umrzeć? jako Billy Canton
1989 Szczęśliwi razem jako Brian


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
CERBER (2011-10-25 20:05:03)
aktor jak aktor Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)