Epitafium dla Boba Dylana

Bob Dylan - jedna z najpopularniejszych postaci muzyki popularnej. Bob Dylan inspiracją dla innych.

Bob Dylan

Bob Dylan - Dyskografia


1962 Bob Dylan
1963 The Freewheelin' Bob Dylan
1964 The Times They Are A-Changin'
1964 Another Side of Bob Dylan
1965 Bringing It All Back Home
1965 Highway 61 Revisited
1966 Blonde on Blonde
1967 Bob Dylan's Greatest Hits
1967 John Wesley Harding
1969 Nashville Skyline
1970 Self Portrait
1970 New Morning
1971 Bob Dylan's Greatest Hits Vol. II
1973 Pat Garrett & Billy the Kid
1973 Dylan
1974 Planet Waves (razem z The Band)
1974 Before the Flood (razem z The Band) (koncertowy)
1975 Blood on the Tracks
1975 The Basement Tapes (razem z The Band)
1976 Desire
1976 Hard Rain (koncertowy)
1978 Street Legal
1978 Masterpieces
1979 Bob Dylan at Budokan (koncertowy)
1979 Slow Train Coming
1980 Saved
1981 Shot of Love
1983 Infidels
1984 Real Live
1985 Empire Burlesque
1985 Biograph
1986 Knocked Out Loaded
1988 Dylan & The Dead (koncertowy)
1988 Down in the Groove
1989 Oh Mercy
1990 Under the Red Sky
1992 Good as I Been to You
1993 The 30th Anniversary Concert Celebration (koncertowy)
1993 World Gone Wrong
1994 Bob Dylan's Greatest Hits Volume 3
1995 MTV Unplugged (koncertowy)
1997 Time Out of Mind
2000 The Essential Bob Dylan
2001 Love and Theft
2001 Live 1961-2000: Thirty-Nine Years of Great Concert Performances (koncertowy, tylko w Japonii)
2005 Live at the Gaslight 1962 (koncertowy)
2006 Modern Times
2007 Dylan
2009 Together Through Life
2009 Christmas in the Heart

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:16:23)
Fakt masa kapel gra jego kawłki Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)