Murray między słowami

Bill Murray przede wszystkim rozśmiesza! Ale można też spoważnieć oglądając słynne "Między Słowami" Sofii Coppoli z jego udziałem.

Bill Murray

Bill Murray - Wybrana filmografia

Things We Did Last Summer (1977)
The Rutles (1978)
Pulpety (1979)
Golfiarze (1980)
Loose Shoes (1980)
Where the Buffalo Roam (1980)
Szarże (1981)
Tootsie (1982)
Ostrze brzytwy (1984)
Nothing Lasts Forever (1984)
Pogromcy duchów (1984)
Sklepik z horrorami (1986)
Wigilijny show (1988)
Pogromcy duchów II (1989)
Napad prawie doskonały (1990)
Co z tym Bobem? (1991)
Dziewczyna gangstera (1993)
Dzień Świstaka (1993)
Ed Wood (1994)
Pięć ton i on (1996)
Kosmiczny mecz (1996)
Kręglogłowi (1996)
Człowiek który wiedział za mało (1997)
Rushmore (1998)
Dzikie żądze (1998)
Stories from My Childhood (1998)
With Friends Like These... (1998)
Scout's Honor (1999)
Cradle Will Rock (1999)
Aniołki Charliego (Charlie's Angels, 2000)
Człowiek firmy (2000)
Hamlet (2000)
Veeck As In Wreck 2000)
Michael Jordan na Maxa (2000)
Sekrety miłości (2001)
Osmosis Jones (2001)
Genialny klan (2001)
Kawa i papierosy (2003)
Między słowami (2003)
This Old Cub (2004)
Garfield (2004)
Podwodne życie ze Stevem Zissou (2004)
Broken Flowers (2005)
Hawana − miasto utracone (2005)
Miasto cienia (2008)
Zombieland (2009)
Aż po grób (2009)


Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
Komentarze (0)