Wielbiciel sportów ekstremalnych

Bartosz Obuchowicz gra w filmach i uprawia sporty ekstremalne.

Bartosz Obuchowicz

Bartosz Obuchowicz i Filmografia

od 2012: Julka - Darek
2011: Prosto w serce - Darek Jagódka
2010: Czas honoru – Kraśko, współpracownik Sorokina
2008: Senność – Bystry
2008: Jeszcze raz – Krzysiek
2008: Kryminalni – gościnnie Karol Molęda
2006-2007: Hela w opałach – gościnnie kuzyn Romana
2006-2007: Pogoda na piątek – Działa
2006: Ja wam pokażę! – Filip
2005: Czas surferów – Bonus
2002: Haker – Marcin Makowski "Mac Fly"
2003: Kasia i Tomek – gościnnie Sprzedawca w sklepie muzycznym
2001: Stacja – Banan
2000: Klasa na obcasach – Filipek
2000: Wielkie rzeczy: Gra – Artur (syn Jerzego)
2000: Miodowe lata – gościnnie chłopak-złodziejaszek
1999-2008: Na dobre i na złe – Tomek (syn Burskiego)
1999: Ogniem i mieczem
1997-1998: 13 posterunek – gościnnie Fryderyk
1997: Szara róża – Złodziej
1997: W krainie Władcy Smoków – gościnnie Buy
1997: Wiórek – Łysy
1997: Sława i chwała – gościnnie Kacuś
1996: Tajemnica Sagali – Hort
1996: Bar Atlantic – Zbieracz butelek
1996: Gry uliczne
1995: Cwał – Hubert
1995: Chłopcy z placu broni – Nemeczek
1997: Dom – Krzyś Talar

Bartosz Obuchowicz i Polski dubbing

2011: Liceum Avalon – Lance Benwick
2010: Randka z gwiazdą – Stubby
2008: High School Musical 3: Ostatnia klasa – Zeke
2008: Małpy w kosmosie – Kometa
2007: High School Musical 2 – Zeke
2006: Hannah Montana – Cooper
2006: Happy Feet: Tupot małych stóp – Mambo
2006: High School Musical – Zeke
2006: Mój brat niedźwiedź 2 – Kenai
2006: Klasa 3000 – Philly Phil
2004: Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie – Patrick
2003: Mój brat niedźwiedź – Kenai
2002-2004: Władca Pierścieni trylogia filmowa - Frodo Baggins

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (2)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:35:31)
zgadzam sie Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:37:42)
a ten to wogóle burak jak ich mało Zgłoś naruszenie
Komentarze (2)