Mama po raz trzeci

Anna Przybylska, chociaż nie skończyła szkoły aktorskiej, przed kamerą radzi sobie świetnie. Do tego pięknie wygląda. Niedawno po raz trzeci została mamą.

Anna Przybylska

Filmografia Anny Przybylskiej

Anna Przybylska i Filmy fabularne
1997: Ciemna strona Wenus jako Suczka
2000: Sezon na leszcza jako "Laska"
2001: Licencja na zaliczanie jako koleżanka
2002: Dzień świra jako policjantka, sąsiadka z góry
2002: Kariera Nikosia Dyzmy jako Jadzia, żona ministra Jaszuńskiego
2002: Rób swoje, ryzyko jest twoje jako Gryzelda "Beata", miłość Lutka
2003: Superprodukcja jako Donata Fiok, kobieta Koniecpolskiego
2003: Królowa chmur z filmowego cyklu Święta polskie jako Kasia
2004: Rh+ jako Marta
2005: Solidarność, Solidarność... jako sekretarka prezesa
2007: Dlaczego nie! jako pani Ania
2007: Lekcje pana Kuki jako Ala
2007: Ryś jako Jola, pracownica banku
2007: Izolator jako Ojka
2008: Kierowca jako Julia
2009: Funio, Szefunio i reszta... czyli dzieciaki ratują świat jako agentka Adama
2009: Złoty środek jako Mirka vel Mirek Brzeski
2011: Bokser z filmowego cyklu Prawdziwe historie
2011: Sęp

Anna Przybylska i Seriale telewizyjne

1998–2010: Złotopolscy jako sierżant Marylka Baka-Gabriel, żona Tomka
1999: Gwiazdka w Złotopolicach jako Marylka
1999: Lot 001 jako Julia
2001: Lokatorzy jako siostra Krysi
od 2003: Daleko od noszy jako doktor Karina
2007: Kryminalni jako Edyta Kielis
2007: Niania jako Mariola Żarnecka
2009: 39 i pół jako piosenkarka Lodzia
2009: Synowie jako Zuzia, siostrzenica Romana
2010: Klub szalonych dziewic jako Karolina Słomka

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (2)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:41:50)
boskie ciało i szczera dziewczyna Zgłoś naruszenie
CERBER (2011-10-20 18:35:16)
fajna laseczka Zgłoś naruszenie
Komentarze (2)