Punkówa

Ludzie pokochali Agnieszkę Dygant po tytułowej roli w serialu Niania. Wystpowała w punkowej grupie Dekolt, teledyskach, reklamach. Znana ze swojego poczucia humoru.

Agnieszka Dygant

Agnieszka Dygant - Filmografia


1995: Ojciec
1995: Fatum
1997: Farba jako Ola
1998: Okno na ulicę
1998: Gosia i Małgosia jako Małgosia
1999: Patrzę na ciebie, Marysiu
1999: Tydzień z życia mężczyzny jako Dziennikarka
2000: Egoiści jako Ilonka, żona Młodego
2000: Twarze i maski jako Paulina Hołyszko
2000: Enduro Bojz jako Recepcjonistka
2001-2008: Na dobre i na złe jako Salowa Maria "Mariola" Jolanta Muślinek-Korzycka
2001: Bez miłości
2001: Córka
2002: Jak to się robi z dziewczynami jako Żora
2003: Zerwany jako Kuratorka
2003-2007: Fala zbrodni jako Daria Westman "Czarna"
2005-2009: Niania jako Frania Maj-Skalska, niania dzieci Maksa Skalskiego
2006: Tylko mnie kochaj jako Agata
2006: Sztuka masażu jako Renia
2008: Serce na dłoni
2012: Prawo Agaty jako Agata Przybysz

Agnieszka Dygant - Polski dubbing
2006: I Ty możesz zostać bohaterem jako Lala
2006: Dżungla (The Wild) jako Bożena (żyrafa)
2006: Alex Rider: Misja Stormbreaker jako Nadia Vole
2009: Renifer Niko ratuje święta jako Eśka
2009: Geronimo Stilton jako Tia
2010: Biała i Strzała podbijają kosmos jako Strzała
2011: Rio jako Jewel
2011: Auta 2 jako Liliana

Dodał(a): Marta śliwińska Sobota 19.02.2011

Komentarze

Wszystkie komentarze (1)

Awatar
Zaloguj się lub zarejestruj jeśli chcesz dodać komentarz.
dr Jones (2012-01-09 19:22:57)
Niania to chyba był jej najwiekszy sukces Zgłoś naruszenie
Komentarze (1)